Έφυγε η Μίνα Γκάγκα από την Ιεράπετρα - Επιστρέφει ο μοναδικός παθολόγος στο Νοσοκομείο

Κρήτη
Έφυγε η Μίνα Γκάγκα από την Ιεράπετρα - Επιστρέφει ο μοναδικός παθολόγος στο Νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα πριν να αναχωρήσει για Ηράκλειο έδωσε υποσχέσεις για το Νοσοκομείο, αλλά η κοινωνία συνεχίζει να είναι προβληματισμένη και ανήσυχη - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Φανερά προβληματισμένη και ανήσυχη από τις έντονες αντιδράσεις και την αποφασιστικότητα των Ιεραπετριτών, που την περίμεναν το απόγευμα της Τρίτης έξω από το Νοσοκομείο της πόλης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα αναχώρησε για το Ηράκλειο, δίνοντας κάποιες υποσχέσεις που στο μεταξύ δεν στάθηκαν ικανές να ανακόψουν τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις από την επιτροπή στήριξης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, η οποία καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, καθώς επίσης και στο πάνδημο συλλαλητήριο της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας.

«Το απόγευμα της Τρίτης η αναπληρώτρια υπουργός υγείας κ. Μίνα Γκάγκα ήρθε αντιμέτωπη με τους αγανακτισμένους κατοίκους της Ιεράπετρας που την περίμεναν με πανό και συνθήματα, αποφασισμένοι να αγωνιστούν για το νοσοκομείο τους. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν δυναμική κι αυτό ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από την απαξιωτική στάση της υπουργού απέναντι τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News