Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αποχαιρετούν σήμερα τη Στέλλα Παπαδάκη - Τζεδάκη

Κρήτη
Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αποχαιρετούν σήμερα τη Στέλλα Παπαδάκη - Τζεδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί σειρά ετών υπήρξε διευθύντρια Εκπαίδευσης και Έρευνας

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η Στέλλα Παπαδάκη - Τζεδάκη, μετά από πολυετή ταλαιπωρία με την υγεία της, η οποία υπήρξε επί σειρά ετών διευθύντρια Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου, το τελευταίο αντίο στη Στέλλα Παπαδάκη – Τζεδάκη, στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων, στις 3 το μεσημέρι.

Η σορός της θα βρίσκεται στο ναό από τις 2μ.μ.

Λίγα λόγια για τη Στέλλα Παπαδάκη - Τζεδάκη

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (1975-1980) και στη συνέχεια πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη (1981-1983) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικεύτηκε σε θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης και σε οικονομοτεχνικές μελέτες. Απέκτησε Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κοινωνιολογία με υποτροφία ως ειδική μεταπτυχιακή υπότροφος (Ε.Μ.Υ) από το Πανεπιστήμιο Κρήτης το 1997. Εργάστηκε στη Διοίκηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (1979-80). Από το 1983 εργάστηκε στη διοίκηση του Πανεπιστημίου Κρήτης. Υπήρξε Διευθύντρια Εκπαίδευσης και ¨Έρευνας και της Επιτροπής Ερευνών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τζεδάκη, ο οποίος επίσης έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Άρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News