Ηράκλειο: Είχε κρύψει ναρκωτικά στο πατάκι του ΙΧ - Κακουργηματική δίωξη στον 44χρονο με το χασίς και την κόκα

Κρήτη
Ηράκλειο: Είχε κρύψει ναρκωτικά στο πατάκι του ΙΧ - Κακουργηματική δίωξη στον 44χρονο με το χασίς και την κόκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 44χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 23/12 ο εισαγγελέας σε βάρος του 44χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. 

Ο 44χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη 27/12. 

Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος, συνεπώς ο 44χρονος θα περάσει αναγκαστικά τις ημέρες των Χριστουγέννων πίσω από τα κάγκελα. 

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, υπό τη μορφή της αγοράς και της κατοχής, σε βαθμό κακουργήματος.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 44χρονος είχε τεθεί το τελευταίο διάστημα υπό τη διακριτική παρακολούθηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά. 

Όντως, αστυνομικοί ακινητοποίησαν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος και ακολούθησε εξονυχιστικός έλεγχος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών εντός του οχήματος, την οποία ο άνδρας φέρεται να είχε κρύψει κάτω από το πατάκι του αυτοκινήτου.  

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στο σπίτι του 44χρονου: Συνολικά, εντοπίστηκαν 558,4 γραμμάρια κάνναβης, 11,5 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα, αλλά και το ποσό των 500 ευρώ που φέρεται να προήλθε από παράνομες δραστηριότητες. 

Τα ευρήματα αυτά κατασχέθηκαν, ενώ το ίδιο συνέβη και με το ΙΧ αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ως «μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News