ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00:00 πμ έως 9:30:00 πμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Studios Elpida, St. Constantin, Kaissa.Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ.Κων/νου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στην περιοχή Ανάληψη Χερσονήσου και Σβούρου μετόχι .Επίσης στις περιοχές των ξενοδοχείων Amirandes,Lida studios,Μαριγιάννα,χοιροστασίων Βασιλάκη και Καπετανάκη,Τζιράκη, Ήλιος, Europa Beach, Stella Village, Danellis, Τρυπάκη, Καπετανάκη, Λύττος και Καλντέρα .Στις κεραίες και τα αντλιοστάσια στο όρος Έδερι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00:00 μμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Studios Elpida, St. Constantin, Kaissa.Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ.Κων/νου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00:00 πμ έως 10:30:00 πμ. Στο δήμο Χανίων, οδός Μουσούρων από Χατζημιχάλη Γιάνναρη μέχρι ζαχαροπλαστείο Κρόνος (αριστερή πλευρά από Νο18 έως Νο44), λόγω κατασκευών.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News