Κρήτη: Το χωριό που θρηνεί δεύτερο νεκρό σε τροχαίο μέσα σε 40 μέρες - Η σύμπτωση με τη μοτοσυκλέτα

Κρήτη
Κρήτη: Το χωριό που θρηνεί δεύτερο νεκρό σε τροχαίο μέσα σε 40 μέρες - Η σύμπτωση με τη μοτοσυκλέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για το δεύτερο θύμα μέσα σε λίγες εβδομάδες που θρηνούν οι κάτοικοι της περιοχής - Στις 29 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Λαμπάκης, μετά από μετωπική σύγκρουση

Βαθιά θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Χανίων, μετά την είδηση του θανάτου του 31χρονου Σταύρου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που έλαβε χώρα στο Πασακάκι Χανίων το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για το δεύτερο θύμα μέσα σε λίγες εβδομάδες που θρηνούν οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς στις 29 Οκτωβρίου στα Περιβόλια στα Χανιά δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ο 18χρονος Παναγιώτης Λαμπάκης να τραυματιστεί θανάσιμα. Μάλιστα στην ίδια περιοχή, το 2017 είχε φύγει με τον ίδιο τρόπο και ο αδελφός του.

Ο άτυχος Στάυρος έφυγε από τη ζωή όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της στην οδό Ελευθερίας, με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να εγκλωβιστεί κάτω από σταθμευμένο όχημα. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ο 31χρονος μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, με πολλαπλά τραύματα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου και υπέκυψε.

Φίλοι και συγγενείς θέλοντας να αποχαιρετήσουν τον Σταύρο άφησαν μερικά άσπρα τριαντάφυλλα και ένα καντήλι να ανάβει στη μνήμη του στο σημείο που σημειώθηκε το μοιραίο τροχαίο.

Σπαρακτικές είναι και οι μαντινάδες που αφιέρωσαν οι φίλοι του στον Σταύρο θέλοντας να τον αποχαιρετήσουν, τις οποίες ανάρτησαν στο Facebook.

Για φίλους ,ξένους κι εδικούς…

Γινοσουνα χαλάλι…

Και δωρισες τα νιάτα σου…

Στην άσφαλτο Κουναλη

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ  !!!

Να ‘χα του χρόνου τα κλειδιά

να τον γυρνούσα πίσω

και λίγο πριν τον θάνατο

φρένο να του πατήσω…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News