ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στον νομό Ηρακλείου

Από 7:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην περιοχή της συμβολής των οδών Αγιοστεφανιτών, 1770, 1878 και Ψαρομηλίγγων.

Από 7:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές: Στη ΒΙΠΕ, στην οδό Λ στην περιοχή των επιχειρήσεων New Rest, Alikon και Παπαδόπουλου.                   

Από 8:30 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον δήμο Χερσονήσου και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές: Στο λ. Χερσονήσου, στις περιοχές των ξενοδοχείων Star beach και Θαλασσινό αστέρι.             

Από 11:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ.: στον δήμο Χερσονήσου και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές: Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στις περιοχές των ξενοδοχείων Τζιράκη, Ήλιος, Europa Beach, Stella Village και Danellis.                                

Στον νομό Χανίων

Από 6:30 έως 8:30 π.μ.: Στους δήμους ανατολικού Σελίνου, Καντάνου, Κισσάμου, Πλατανιά, Χανίων και πιο συγκεκριμένα όλος ο δήμος Καντάνου Σελίνου, όλος ο δήμος Κισσάμου, όλος ο δήμος Πλατανιά, η κοινοτική ενότητα Χανίων, η Θέρισος, το Βαρυπέτρο, η Αγυιά μέχρι Βαντε, η Ξυλεμπορική Κακαβελάκη, ο Γαλατάς, το Δαράτσο, το Καλαμάκι οδός Ειρήνης, το Πανόραμα, ο Σταλός και η Αγία Μαρίνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News