Κρήτη

Έναρξη ιατρείου του Χειρουργού Μανούσου Χριστοδουλάκη σε συνεργασία με το Creta InterClinic

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χειρουργικής του πορείας ο κ. Χριστοδουλάκης έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Ογκολογίας αρκετές από αυτές με την λαπαροσκοπική προσέγγιση

Ο κ. Μανούσος Χριστοδουλάκης, Χειρουργός, τ. Διευθυντής ΕΣΥ Πανεπιστημιακής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας ΠΑΓΝΗ και τ. Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα συνεργάζεται πλέον με την ομάδα του, στο Creta InterClinic με στόχο να ενισχύσει το ήδη αξιόπιστο Χειρουργικό Τμήμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χειρουργικής του πορείας έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής (χολοκυστεκτομές, κήλες, αιμορροΐδες, συρίγγια, ραγάδες κ.α) και Χειρουργικής Ογκολογίας (καρκίνος παχέος εντέρου, μαστού κ.α.) αρκετές από αυτές με την λαπαροσκοπική προσέγγιση.

Έχει εκπαιδευτεί σε εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού και η εμπειρία του στη λαπαροσκοπική χειρουργική εκτείνεται πέραν της συνήθους χολοκυστεκτομής, κηλών, σκωληκοειδεκτομής σε επεμβάσεις προχωρημένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής (advance laparoscopic surgery) με ικανό αριθμό και εύρος επεμβάσεων.

Η πολυετής εμπειρία του κ. Χριστοδουλάκη Μανούσου, σε συνδυασμό με την συνδρομή των υπόλοιπων εξειδικευμένων συνεργατών ιατρών, αλλά και με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του Creta InterClinic, θα συμβάλει στην αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής και ειδικότερα της Χειρουργικής Ογκολογίας.

Μανούσος Χριστοδουλάκης MD, MSc, PhD

Χειρουργός

Τηλ. 6977861617

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια