Η απάντηση της 7ης ΥΠΕ για την ενοικίαση ακινήτου πλησίον του κεντρικού κτηρίου της

Κρήτη
Η απάντηση της 7ης ΥΠΕ για την ενοικίαση ακινήτου πλησίον του κεντρικού κτηρίου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, απαντά σε σχόλιο που δημοσιεύθηκε στη στήλη παραπολιτικά της «ΝΚ» και την είδηση που θέλει να έχει προχωρήσει στην ενοικίαση και ακινήτου πλησίον του κεντρικού κτηρίου της 7ης Υ.ΠΕ. για νέα γραφεία

Την δική της απάντηση σε  αναφορικά με την είδηση που θέλει να έχει προχωρήσει στην ενοικίαση και ακινήτου πλησίον του κεντρικού κτηρίου της 7ης Υ.ΠΕ. για νέα γραφεία, όπως δημοσιεύθηκε στη στήλη "Παραπολιτικά" της "ΝΚ"  την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, έδωσε με ανακοίνωσή της, η νέα διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. 

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η νέα Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης,  μια σειρά γεγονότων και κυρίως η ενίσχυση του προσωπικού που επιβλήθηκε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δημιούργησαν πιεστικές ανάγκες για εύρεση χώρων που θα στεγάσουν βασικές της υπηρεσίες. 

Το συμβατικό τίμημα μίσθωσης ανέρχεται σε 1.700 ευρώ το μήνα, το οποίο προέκυψε απο τη διαγνωστική διαδικασία. 

Καταλήγοντας στην απάντησή της η νέα διοίκηση της 7ης ΥΠΕ σημειώνει πως οι όποιες αποφάσεις αφορούν την υπηρεσία " λαμβάνονται με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων υγείας και της κεντρικής υπηρεσίας της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και δεν προσφέρονται για μικροπολιτική και για ερωτήματα και συσχετίσεις που μόνο εντυπώσεις δημιουργούν." 

Ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης της 7ης ΥΠΕ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News