Ηράκλειο: Σύλληψη 25χρονου για την επίθεση σε δυο αδέλφια με μαχαίρι

Κρήτη
Ηράκλειο: Σύλληψη 25χρονου για την επίθεση σε δυο αδέλφια με μαχαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην σύλληψη ενός 25χρονου προχώρησε το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου 2022 η αστυνομία, για το περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος δυο αδελφών σε γλέντι

Στην σύλληψη ενός 25χρονου προχώρησε το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου 2022 η αστυνομία, για το περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος δυο αδελφών.

Υπενθυμίζεται πως ένας 20χρονος και 23χρονος, δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Δευτέρας 15 Αυγούστου, κατά την διάρκεια γλεντιού στο Καστέλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο μετά την επίθεση η οποία έλαβε χώρα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος δέχθηκε χτυπήματα στην πλάτη, ενώ ο 20χρονος στον θώρακα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο

«Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα το πρωί (16.08.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2022), σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News