Αιματοχυσία δίχως τέλος στους δρόμους της Κρήτης - 27 νεκροί μέσα στο 2022 σε τροχαία

Κρήτη
Αιματοχυσία δίχως τέλος στους δρόμους της Κρήτης - 27 νεκροί μέσα στο 2022 σε τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 23χρονη που επέβαινε στο μοιραίο όχημα - 27 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα στο 2022 έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 23χρονη η οποία επέβαινε στο μοιραίο όχημα που το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου, ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο των Τοπολίων Κισσάμου με θύματα μια 15χρονη και έναν 23χρονο. Το νέο θανατηφόρο συγκλονίζει την κοινή γνώμη των Χανίων καθώς ακόμη νέοι νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μετά από εκτροπή της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν. Από την αρχή του χρόνου στους δρόμους της Κρήτης έχουν χάσει τη ζωή τους 27 συνάνθρωποι μας! 

Θρήνο για το χαμό μιας 15χρονης και ενός 23χρονου και αγωνία για τη ζωή μιας ακόμη νέας 23 ετών, αφήνει πίσω του το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου, στον επαρχιακό δρόμο Κισσάμου – Ελαφονησίου στο ύψος των Τοπολίων. Από τα συντρίμμια αυτού του ΙΧ που οδηγούσε ο 23χρονος, ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός, βαριά τραυματισμένοι η 23χρονη και η 15χρονη που εξέπνευσε λίγο αργότερα στο ασθενοφόρο ενώ γλίτωσε ένας 17χρονος που φέρει τραύματα αντιμετωπίσιμα. 

Η 23χρονη πολυτραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων. 

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο, βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε δέντρο και συνέχεια συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.  

Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Καντάνου ήταν και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο μοιραίο ΙΧ . Συγγενείς και φίλοι της 23χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ όπως και του 17χρονου προσεύχονται για το καλύτερο ενώ σπαραχτικά είναι τα μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αντίο στην 15χρονη και τον 23χρονο. 

«Μαύρη μέρα για την Κάντανο η Κυριακή. Καλό ταξίδι στα δύο παιδιά. Καλή δύναμη στα άλλα δύο και κουράγιο στους γονείς τους» 

Την ίδια στιγμή, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων εξακολουθούν να νοσηλεύονται ένας 18χρονος και ένας 20χρονος μετά από τροχαίο στην περιοχή του Σκινέ. 

Οι αριθμοί των θυμάτων από τροχαία από την αρχή του χρόνου στην Κρήτη σοκάρουν. 

Σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης 27 συνάνθρωποι μας, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021. Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News