Κρήτη

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην Νεάπολη

Δεκατέσσερις μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν, με την επιστημονική φροντίδα της μονάδας αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ και ακόμη μια προσπάθεια έφτασε στο τέλος της με την ευχή κάθε φορά να αυξάνεται η συμμετοχή και να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι

Ο εορτασμός για την  «Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη» ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, στη «μαγευτική» Νεάπολη!

Εκ μέρους του «Αιματοκρήτη», απονεμήθηκαν έπαινοι στην Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγίου Νικολάου Ευαγγελία Φανουράκη καθώς και στους ιατρούς κ. Αθηνά Καρπούζη και κ. Νικόλαο Σπερνοβασίλη για την έμπρακτη συνεισφορά τους στον θεσμό της αιμοδοσίας.

Δεκατέσσερις μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν, με την επιστημονική φροντίδα της μονάδας αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ και ακόμη μια προσπάθεια έφτασε στο τέλος της με την ευχή κάθε φορά να αυξάνεται η συμμετοχή και να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στην κατεύθυνση της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας!

Οι διοργανωτές, ευχαριστούν όσους προσήλθαν, ακόμη κι αν δεν «αιμοδότησαν», τον Δήμο Αγίου Νικολάου, το ΚΑΠΗ Νεάπολης για τη φιλοξενία, τη μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ καθώς και τους αγαπητούς δημοσιογράφους : Θάνο Κορομπύλια και Νίκο Σγουρό, για την ευγενική παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος στις εκπομπές τους, τα τοπικά Μ.Μ.Ε για την αναφορά τους στην αιμοδοσία και την εθελοντική προσπάθεια του Aimatocritis Pagkritios Sindesmos Aimodoton και επιπλέον πολλές ευχαριστίες στην κ. Ελένη που για άλλη μια φορά έπλεξε τους χρωματιστούς «σταγονούληδες», που έδωσαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια