Λάρισα: Γκράφιτι με τον 22χρονο Νίκο από τα Χανιά που έφυγε νωρίς

Κρήτη
Λάρισα: Γκράφιτι με τον 22χρονο Νίκο από τα Χανιά που έφυγε νωρίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική πρωτοβουλία από φίλους του αδικοχαμένου Νίκου, που καταπλακώθηκε από τοιχίο

Σε μια συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησαν φίλοι του αδικοχαμένου Νίκου, του 22χρονου φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο στη Λάρισα, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο κέντρο της πόλης.

Το γκράφιτι έγινε στο μοιραίο εγκαταλειμμένο οίκημα, στη συμβολή των οδών Οικονόμου εξ Οικονόμων και Ασκληπιού. Δημιουργός των γκράφιτι είναι ο Λαρισαίος Nick Serman, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Ουδείς μπορεί ακόμη να πιστέψει πως το γελαστό παιδί του ποδηλατικού Ομίλου Τάλως Χανίων, Νίκος Μπιτσάκης, έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά, με δεκάδες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα ποδηλασίας, ο 22χρονος θα ολοκλήρωνε σύντομα τις σπουδές του στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα επέστρεφε στην οικογένεια του. Για τους δικούς του ανθρώπους και όσους τον γνώρισαν, η απώλεια μοιάζει με ψέμα.

Τελειόφοιτος σε σχολής της Λάρισας, ο Νικόλας, θα επέστρεφε σύντομα στην πόλη της Δυτικής Κρήτης για να συνεχίσει τη ζωή του, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Στις 7:30 το πρωί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου επιστρέφοντας μαζί με την παρέα του από νυχτερινή διασκέδαση καταπλακώθηκε από τοιχίο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Ο κ. Βαγγέλης Σταυριανού που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας στον τραγικό θάνατο του 22χρονου, τόνισε πως οι κάτοικοι της περιοχής είχαν εκφράσει πάρα πολλές φορές τις ανησυχίες τους, φοβούμενοι για τα παιδιά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News