Κατωφύγι: Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης του κτηνοτρόφου

Κρήτη
Κατωφύγι: Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης του κτηνοτρόφου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσιο τέλος για τον 72χρονο άνδρα που αγνοούνταν στην περιοχή Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου - Πού εντοπίστηκε

Τέλος στην αγωνία για την τύχη του 72χρονου αγνοούμενου στο Κατωφύγι από την κακοκαιρία «Ελπίδα», καθώς βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ζωντανός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο κτηνοτρόφος, που αγνοούνταν από την Παρασκευή, βρέθηκε στο μιτάτο του, από πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, στη θέση Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου στην Τοπική Κοινότητα Ξενιάκου Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται στα όρια μεταξύ των νομών Ηρακλείου - Λασιθίου. 

Η κινητοποίηση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση

Στην επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού του 72χρονου που διήρκησε τρεις ώρες, έλαβαν μέρος έξι άνδρες της ΕΜΑΚ και ένα ερπυστιοφόρο της Πυροσβεστικής.

Ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε στο ποιμνιοστάσιό του, έπειτα  από την επιχείρηση των στελεχών της Πυροσβεστικής και αυτή την στιγμή επιστρέφει στην οικογένειά του. Ευτυχώς, είχε στην διαθεσή του τις απαραίτητες προμήθειες για να τραφεί και να ζεσταθεί.

Ο άνδρας είχε αποκλειστεί στο μιτάτο, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα», που πλήττει τα τελευταία 24ωρα το νησί, ενώ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ούτε με το κινητό του, καθώς στο σημείο δεν υπήρχε σήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News