Κρήτη

ΑΔΚ: Η συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

«Με τη βεβαιότητα ότι θα επιτελέσετε ένα λαμπρό έργο και θα συνδράμετε τα μέγιστα για το καλό της Ορθοδοξίας και του τόπου μας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για τη δέσμευση του κρατικού φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης να αποτελέσει συνοδοιπόρο και συνεργάτη στη δραστηριότητα για την ευόδωση των υψηλών στόχων σας» τονίζει η συντονίστρια ΑΚΔ στον κ.κ. Ευγένιο

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η συντονίστρια ΑΚΔ στο Νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.κ. Ευγένιο, με σκοπό να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

«Μακαριότατε, για το χαρμόσυνο γεγονός της εκλογής σας στη θέση του Προκαθήμενου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, επιθυμώ να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και σας εύχομαι εγκάρδια, καλή και επιτυχημένη πορεία στη νέα υψηλή αποστολή σας, με οδηγό πάντα την αγάπη και τη φιλευσπλαχνία προς τον άνθρωπο.

Με τη βεβαιότητα ότι θα επιτελέσετε ένα λαμπρό έργο και θα συνδράμετε τα μέγιστα για το καλό της Ορθοδοξίας και του τόπου μας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για τη δέσμευση του κρατικού φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης να αποτελέσει συνοδοιπόρο και συνεργάτη στη δραστηριότητα για την ευόδωση των υψηλών στόχων σας.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια