Κρήτη

Αρναουτάκης: Το 2022 θα είναι το έτος της Ελπίδας, της Προόδου και της Ευημερίας

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης για το 2022

Στη δύναμη της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του φιλότιμου στη δύσκολη συ-γκυρία της πανδημίας, αναφέρεται ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του. Ο Περιφερειάρχης επισημαίνει ότι το 2022 θα είναι ένα έτος Ελπίδας, Προόδου και εύχεται σε όλους τους κρητικούς καλή χρονιά, υγεία και προκοπή.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο κ. Αρναουτάκης, αναφέρει: «Η χρονιά που φεύγει επεφύλαξε αρκετές δυσκολίες σε όλο τον πλανήτη, τη χώρα και τον τόπο μας. Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, επιβεβαιώσαμε τη δύναμη της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του φιλότιμου. Αυτές οι αξίες είναι πολύτιμες «αποσκευές» για το ταξίδι της νέας χρονιάς.

Μια χρονιά, που ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε με αισιοδοξία, με πίστη και πεποί-θηση, ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Μια πορεία που θα ακολουθήσουμε στο όνομα της συλλογικής μας ταυτότητας.

Το 2022 θα είναι το έτος της Ελπίδας, της Προόδου και της Ευημερίας. Μια χρονιά που θα επιβεβαιώσει πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Γιατί έχουμε θέληση να βαδίσουμε με γρήγορα βήματα προς τα εμπρός. Ως Περιφέρεια Κρήτης, αντλώντας δύναμη από την ενότητα και τη συνεργασία που διακρίνει όλους τους Κρητικούς, ευ-χόμαστε μια Καλή Χρονιά, με Υγεία και Προκοπή. Χρόνια Πολλά σε όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια