Πρόστιμα στην Κρήτη: Σαφάρι ελέγχων από την αστυνομία – Που καταγράφηκαν οι περισσότερες παραβάσεις

Κρήτη
Πρόστιμα στην Κρήτη: Σαφάρι ελέγχων από την αστυνομία – Που καταγράφηκαν οι περισσότερες παραβάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγιναν συνολικά 2.664 έλεγχοι από την αστυνομία, ενώ επιβλήθηκαν 51 πρόστιμα σε όλο το νησί

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν τα πρόστιμα της ελληνικής αστυνομίας σε όλη την Κρήτη και χθες Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας για την διασπορά του ιού αλλά και του αντικαπνιστικού νόμου. Συγκεκριμένα, έγιναν συνολικά 2.664 έλεγχοι, ενώ επιβλήθηκαν 51 πρόστιμα σε όλο το νησί.

Αναλυτικότερα στο Ηράκλειο, επιβλήθηκαν 11 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, και 2 σε υπάλληλους καφετέριας για μη χρήση μάσκας.

Στα Χανιά καταγράφθηκαν 8 παραβάσεις σε πεζούς για τη μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, ενώ επιβλήθηκε 1 ακόμη πρόστιμο σε πελάτη καφετέριας στο πλαίσιο του αντικαπνιστικού νόμου.

Στο Ρέθυμνο, όπου καταγράφθηκαν οι περισσότερες παραβάσεις, αναφορικά με το περιστατικό των παράνομων τυχερών παιχνιδιών χθες Δευτέρα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στον διοργανωτή, καθώς και 11 πρόστιμα στους παίχτες για μη χρήση μάσκας. Επιπλέον, καταγράφθηκαν ακόμη 8 παραβάσεις πεζών για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, και 4 σε υπαλλήλους για μη χρήση μάσκας.

Στο Λασίθι, επιβλήθηκαν 3 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας και 2 πρόστιμα σε επιβαίνοντες φορτηγού, για μη χρήση μάσκας.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News