ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη, σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ειδικότερα, ακολουθούν οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη:

Νομός Ηρακλείου

Από τις 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στον δήμο Ηρακλείου, στα Καμίνια, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Βαρβάρας, στις οδούς Ισαύρων από την οδό Θεοκρίτου έως την οδό Ηλ.Βουτιερίδη, Γορτύνης από την οδό Ισαύρων μέχρι την οδό Ηφαίστου, Καντάνου από την οδό Έκτορος μέχρι την οδό Ελ.Αλεξίου, Εργάνης από την οδό Πετλέμπουρη μέχρι την οδό Γορτύνης και στις οδούς Καντάνου, Απτέρνων, Σμυρηλίου, Έκτορος, Παρνασσού και Κυβέλης, λόγω κατασκευές.

Νομός Χανίων

Από τις 8:30 π.μ. έως 11:30 μ.μ. Στον δήμο Γεωργιουπόλεως, στις περιοχές, Γεωργιούπολη, Μουρί, Κουρνάς, Καστέλος, Πάτημα, λόγω κατασκευών.

Νομός Λασιθίου

Από τις 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στον δήμο Ιεράπετρας, στην περιφερειακή οδό Κ. Καραμανλή, από το βενζινάδικο Ρουμπάκης έως Εγγλεζάκης Security, στην Ρούσου Κούνδουρου, στην Κοντοπόδη από τη συμβολή με την Ομήρου έως τη συμβολή με την οπλααρχηγού Λακέρδα, Π. Πρεβελάκη, λόγω εργασιών συντήρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News