Κρήτη

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις σήμερα στην Κρήτη

Καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες σήμερα Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου στην Κρήτη, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις - Χαμηλές αναμένονται οι θερμοκρασίες τις νυκτερινές ώρες και πρώτες πρωινές

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αναμένονται στην Κρήτη, σήμερα Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα στο Ηράκλειο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αγία Βαρβάρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 (νυχτερινές και πρωινές ώρες) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Πολύ καλός αναμένεται ο καιρός και στο Αρκαλοχώρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα Φαλάσαρνα αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μόνο τις πρωινές και απογευματινές ώρες θα εμφανιστούν στον ουρανό σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.  Στο Σπήλι Ρεθύμνου αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός και στην ανατολική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες και στη Σητεία σήμερα, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 15 β. Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr. 

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Γενικά αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο με τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά. Το βράδυ οι νεφώσεις στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια.

Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά. Λίγα χιόνια τις πρωινές ώρες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -4 (μείον 4) έως 05 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -4 (μείον 4) έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νοτιοανατολικά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Εύβοια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια