Χερρονάσιος Σχολή: Σύμφωνο συνεργασίας με τη VELLUM Global Educational Services

Κρήτη
Χερρονάσιος Σχολή: Σύμφωνο συνεργασίας με τη VELLUM Global Educational Services

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To Junior Academy - Χερρονασιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος, ξεκινάει μια νέα σημαντική συνεργασία με τη VELLUM Global Educational Services

Μετά την 3ετή συνεργασία με το Cambridge, και την απόκτηση πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας των μαθητών του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Junior Academy-Χερρονασιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος, ξεκινάει μια νέα σημαντική συνεργασία με τη VELLUM Global Educational Services.

Για τη σύναψη της συμφωνίας βρέθηκε στα γραφεία του φορέα στην Αθήνα ο κος Άρης Μαρκάκης Γενικός διευθυντής του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Junior Academy-Χερρονασιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος. Με τη νέα αυτή σημαντική συνεργασία, θα πιστοποιούνται οι γνώσεις των μαθητών ηλικίας από 6-10 ετών στον τομέα της Πληροφορικής.

Η VELLUM αποτελεί έναν από τους πρώτους πιστοποιημένους Φορείς χορήγησης Πιστοποιητικών Πληροφορικής, τα πιστοποιητικά της οποίας αναγνωρίζονται από το ελληνικό δημόσιο, τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και τον ΑΣΕΠ και αναφέρονται ως "έγκυρα πιστοποιητικά βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής" στις προκηρύξεις των δημοσίων οργανισμών και του ΑΣΕΠ.

Η VELLUM η οποία συνεργάζεται με μεγάλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στην Αθήνα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα συνεργάζεται και με το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Junior Academy, Χερρονασιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος, αφού πλέον το σχολείο θα αποτελεί εξεταστικό κέντρο.

Έτσι, θα πραγματοποιούνται εξετάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν πιστοποίηση στις Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων, απαραίτητο στη σύγχρονη εποχή, μέσα από την αποτελεσματική χρήση των διάφορων εφαρμογών της Τεχνολογίας της Πληροφορικής. Οι εξετάσεις, θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτήριο σε συνδυασμό με ευέλικτα σχήματα εκπαίδευσης ώστε να ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες μάθησης κάθε παιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News