Χορωδία των Κρητικών του Ωρωπού: «Εμείς αγωνιζόμαστε και παλεύουμε σαν ομάδα» (βίντεο)

Κρήτη
Χορωδία των Κρητικών του Ωρωπού: «Εμείς αγωνιζόμαστε και παλεύουμε σαν ομάδα» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εκείνοι που φεύγουν αλλά και εκείνοι που είναι στην Κρήτη, δεν πρέπει να ξεχνούν αυτόν τον τόπο, πρέπει να αγωνίζονται και να διατηρούν τα ήθη και τα έθιμα του νησιού», αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών Ωρωπού «Η Κρήτη», Μιχάλης Μπαφάκης

Το δικό του μήνυμα στους μέσα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV, στέλνει στους Κρητικούς, πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών Ωρωπού «Η Κρήτη», Μιχάλης Μπαφάκης, λέγοντας πως εκείνοι που φεύγουν, αλλά και εκείνοι που είναι στην Κρήτη, δεν πρέπει να ξεχνούν αυτόν τον τόπο, πρέπει να αγωνίζονται και να διατηρούν τα ήθη και τα έθιμα του νησιού, προσθέτωντας πως «Εμείς αγωνιζόμαστε και παλεύουμε σαν ομάδα».

Ο κ. Μπαφάκης και η ομάδα των Κρητικών του Ωρωπού, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν χορευτικό σύλλογο που απαρτίζεται από πενήντα άτομα καθώς και χορωδία εικοσιπέντε ατόμων, ενώ σύντομα ξεκινούν και θεατρικές δραστηριότητες. Ήδη με την βοήθεια συγχωριανών από τις Δαφνές Ηρακλείου, άρχισαν τη δημιουργία λαογραφικού μουσείου με παλιά αντικείμενα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, εκτενές ρεπορτάζ στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News