Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, από το «Καρτ Ποστάλ» στην Ανδριανή

Κρήτη
Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, από το «Καρτ Ποστάλ» στην Ανδριανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Καρτ Ποστάλ» μας συστήνει τον εαυτό του, σε μια συνέντευξη διαφορετική

Αυτό το Σάββατο, η Ανδριανή συναντά τον ταλαντούχο ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου. Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Καρτ Ποστάλ» μας συστήνει τον εαυτό του, σε μια συνέντευξη διαφορετική. Από το «Τελευταίο Σημείωμα» και τη «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη, τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές που έχει πρωταγωνιστήσει, στο θέατρο και την τηλεόραση, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο στίβο της υποκριτικής. Αυτή τη φορά όμως δεν μιλά για τους ρόλους του, αλλά για τον εαυτό του, μέσα από τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες του.

Στο ίδιο επεισόδιο, η Ανδριανή Αγγελιδάκη, υποδέχεται την Εύα Παρακεντάκη. Με καταγωγή από το Ηράκλειο, μεγαλωμένη στην Αθήνα και μόνιμη κάτοικος Ρεθύμνου έχει βάλει σκοπό να μας μάθει να μαγειρεύουμε Κρητικά, παραδοσιακά, απλά και ωραία! Η τηλεοπτική chef, όταν δεν μαγειρεύει για το κοινό της, οργώνει την κρητική ύπαιθρο, συλλέγει βότανα και χόρτα, μαθαίνει από τις παλιές μαγείρισσες τα μυστικά τους, πηγαίνει για ψάρεμα, υποδέχεται φίλους στο σπίτι και μαγειρεύει για τους αγαπημένους και την οικογένεια της. Με μια πολύ δυνατή προσωπική ιστορία, μας αποδεικνύει ότι τη ζωή την πάμε εκεί που θέλουμε εμείς!

Τρίτη καλεσμένη της εκπομπή η Μαρία Κανδεράκη, συστημική ψυχοθεραπεύτρια.

Η Μαρία απαντά στο ερώτημα «Τι ΔΕΝ είναι ψυχοθεραπεία» και μας καθοδηγεί να κατανοήσουμε πότε είμαστε έτοιμοι για να βουτήξουμε στο μέσα μας, πόσο κομμάτι ευθύνης μας αναλογεί για να κάνουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε και ποιος ειδικός της ψυχικής υγείας είναι ο κατάλληλος για εμάς. Αυτό το Σάββατο στις 17:50, «Ανδριανή» στην Κρήτη TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News