Κατσαμπάς: Τα διαχρονικά προβλήματα στο σημείο - παγίδα, με αφορμή το τελευταίο τροχαίο (βίντεο)

Κρήτη
Κατσαμπάς: Τα διαχρονικά προβλήματα στο σημείο - παγίδα, με αφορμή το τελευταίο τροχαίο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρέμα κατέληξε όχημα το οποίο έπεσε από γεφυράκι στην περιοχή του Κατσαμπά, όπου επικράτησε μεγάλη αναστάτωση νωρίς το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου - Σώος βγήκε από το ΙΧ ο οδηγός

Σε ένα γνώριμο σημείο - παγίδα έπεσε όχημα το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κατσαμπά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε μέσα στο ρέμα, ωστόσο στάθηκε τυχερός, καθώς έγινε αντιληπτός από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, καθώς τραυματίστηκε - ευτυχώς - ελαφρά, με τους κάτοικους να επισημαίνουν την ίδια ώρα ότι ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος, τονίζοντας ότι στο σημείο έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία, ενώ πριν λίγα χρόνια ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του με μηχανάκι, λίγα μέτρα από το γεφυράκι.

Εδώ και δύο μήνες έχει υποχωρήσει τμήμα τοιχίου στο γεφυράκι, με τον κίνδυνο ατυχήματος να ελλοχεύει κάθε στιγμή και τους δημότες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, αναφέροντας πως έπρεπε να γίνουν εργασίες αποκατάστασης και μέχρι σήμερα δεν έχει το παραμικρό. Πέρα από τους μαθητές που διασχίζουν με κίνδυνο το επίμαχο σημείο, μία γυναίκα και ένα παιδί σε παιδικό καροτσάκι, παραλίγο να πέσουν στο ρέμα πριν λίγες εβδομάδες, όπως καταγγέλλουν.

Οι ίδιοι μιλώντας στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, τόνισαν πως «αυτό που θέλουμε και ζητούμε από τον δήμαρχο, ή τον οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο, είναι να φτιάξει το γεφυράκι, καθώς περνάνε παιδιά, πάνε στο σχολείο, περνάνε πεζοί και για να μην θρηνήσουμε θύματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News