Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο χώρο που φιλοξενείται ο Ερυθρός Σταυρός του Αγίου Νικολάου

Κρήτη
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο χώρο που φιλοξενείται ο Ερυθρός Σταυρός του Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βανδαλισμούς και φθορές προχώρησαν άγνωστοι στο χώρο που έχει παραχωρήσει ο δήμος Αγίου Νικολάου για πολιτιστικές δράσεις

Σε βανδαλισμούς και φθορές προχώρησαν άγνωστοι στο χώρο που έχει παραχωρήσει ο δήμος Αγίου Νικολάου για πολιτιστικές δράσεις. Είναι ο χώρος όπου φιλοξενείται ο Ερυθρός Σταυρός.

 Πρόκειται για το παλιό σχολείο των Μέσα Λακωνίων στον οποίο προκλήθηκαν καταστροφές κυρίως στους εξωτερικούς χώρους του οικήματος, οι οποίες έγιναν αντιληπτές χθες το πρωί από κατοίκους του χωριού, οι οποίοι ενημέρωσαν τον δήμο.

"Είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι απαράδεκτες και δυσάρεστες συμπεριφορές που προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και το επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής, μόνο απογοήτευση και λύπη προκαλούν", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Αγίου Νικολαου, Μανώλης Λεμπίδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «η παραβατική αυτή συμπεριφορά, ιδιαίτερα τις μέρες τούτες όπου οι εκπρόσωποι και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι προκειμένου να συνδράμουν τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, είναι απαράδεκτη, ιδιαίτερα δε κατά την επιστροφή τους, όπου θα αντικρίσουν αυτές τις εικόνες». Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει επιληφθεί η Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News