Κορωνοϊός: Πρόστιμα και συλλήψεις σε καφέ - μπαρ

Κρήτη
Κορωνοϊός: Πρόστιμα και συλλήψεις σε καφέ - μπαρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν δυο επιχειρηματίες σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Νέα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε καταστήματα εστίασης σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο τα τελευταία 24ώρα, από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης λόγω μη εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα το χέρι βαθιά στην τσέπη, θα βάλει ένας ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στο Ηράκλειο, καθώς η επιχείρηση του δεν έκλεισε εντός του επιτρεπόμενου ωραρίου, δηλαδή στη 01.30 τα ξημερώματα.

Επομένως οι αστυνομικοί σε έλεγχο που έγινε, επέβαλλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ ενώ σε θαμώνες που βρίσκονταν στο μπαρ, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Επίσης για τη συγκεκριμένη περίπτωση όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν και συλλήψεις 6 ατόμων καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα "αίματα άναψαν" μεταξύ των θαμώνων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας.

Αναφορικά με το καφέ μπαρ στο Ρέθυμνο και εκεί οι αστυνομικοί επέβαλλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ επίσης για μη τήρηση του ωραρίου.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ώρο σε επίπεδο Κρήτης, επιβλήθηκαν 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 7 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις, εκ των οποίων οι 6 αφορούσαν στους θαμώνες του μπαρ που λειτουργούσε πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News