Κρήτη

«Έσβησε» ο Γιώργος Ασκοξυλάκης – Θλίψη στη Μεσαρά

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσαρά

Θλίψη στον αγροτικό κόσμο του Ηρακλείου αλλά και γενικότερα σε όλη την Κρήτη, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού επι χρόνια και συνάμα αγαπητού αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργου Ασκοξυλάκη που έφυγε σε ηλικία 73 ετών. 

Ο Γιώργος Ασκοξυλάκης υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Κρήτη και διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσαράς με ευγένεια, ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη και σύγχρονες ιδέες για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Β. Κεγκέρογλου για τον θάνατο του  Γιώργου Ασκοξυλάκη:

«Μέσα στις δύσκολες μέρες της πανδημίας χάσαμε τον φίλο και σύντροφο Γιώργο Ασκοξυλάκη, αγωνιστής για την ανάπτυξη της υπαίθρου και τις διεκδικήσεις του αγροτικού κόσμου.

Πρωτοπόρος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Κρήτη διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσαράς με ευγένεια, ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη και σύγχρονες ιδέες για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.

Εκφράζω στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο».

Ακολουθεί φωτογραφία από e- mesara 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια