Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών για εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων

Κρήτη
Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών για εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί

Σύμφωνα με τον σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπ/σης ν.  Ηρακλειου «Νίκος Καζαντζάκης :"Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β’ 140/20-01-2021 η Υπουργική Απόφαση 6603/ΓΔ4 με θέμα «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο». Η εφαρμογή της έχει προγραμματιστεί να  ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο αφού συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας.

Ο  Σύλλογός μας διοργανώνει, στα πλαίσια της ενημέρωσης για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, διαδικτυακή συνάντηση , για  όλες/όλους τις/τους διευθύντριες/ντές και τις/τους προϊσταμένες/νους των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων καθώς και για όλους τους εκπαιδευτικούς την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας στην διαδικτυακή συνάντηση θα συμμετέχει και ο Ταμίας – Υπεύθυνος Τύπου και Δημ. Σχέσεων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  Ανδρουλάκης Μάνος. Παράλληλα θα μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θα χρησιμοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα Zoom  στην οποία μπορείτε να μπείτε πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο μέσω browser ή θα κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής. Παρακαλώ κατά την είσοδο σας να γράφεται το ονοματεπώνυμό σας.

Είναι  επιβεβλημένη  η συμμετοχή   σας  για να  διαμορφώσουμε  μαζί  το  πλαίσιο  των  αντιδράσεων  σε  σχέση   με  την  εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων».        

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News