Κρήτη

Σωματείο εργαζομένων ΠαΓΝΗ: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για πληγέντες πολίτες

Τα είδη θα συλλέγονται στο γραφείο του σωματείου ως την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου το μεσημέρι

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων  ΠαΓΝΗ παίρνει για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί πρόσφατα από καιρικά η άλλα φαινόμενα (πλημμύρες στην περιοχή της Χερσονήσου, καταστροφικός σεισμός στη Σάμο, θύματα οικονομικών και στρατιωτικών πολέμων που διαμένουν στην πόλη μας).

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση: «Συγκεκριμένα εκφράζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας  στους συναδέλφους υγειονομικούς της Σάμου, στους κατοίκους του Δήμου Χερσονήσου και σε  οικογένειες προσφύγων που ζουν στο νησί μας. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και εργαζόμενους να συμβάλουν από το υστέρημά τους, για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας

Συγκεντρώνουμε είδη προσωπικής υγιεινής (αφρόλουτρα, σαπούνια, αφροί ξυρίσματος κ.α.), παιχνίδια και σοκολάτες για τα παιδιά, τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διανεμηθούν σε οικογένειες στις περιοχές της Σάμου και της Χερσονήσου που δεν έχουν αποκατασταθεί κτιριακά και σε οικογένειες προσφύγων που διαμένουν στο Ηράκλειο. Παράλληλα, συνεχίζουμε να διεκδικούμε μαχητικά έκτακτη οικονομική ενίσχυση για όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Τα παραπάνω είδη θα συλλέγονται στο γραφείο του σωματείου ως την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου το μεσημέρι.

Με όπλο τον αγώνα μας, τη συλλογική δράση και διεκδίκηση και με ασπίδα την ενότητα των εργαζομένων και την αλληλεγγύη κάνουμε πράξη το "Ένας για όλους και όλοι για έναν".

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν λύνονται τα προβλήματα μόνο με την αλληλεγγύη. Θέλουμε να μείνουμε γεροί και δυνατοί για να μπορούμε να οργανώνουμε την πάλη μας. Γι’ αυτό δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται και αντιστέκεται απέναντι σε αυτή την πολιτική που μας θέλει ανοργάνωτους, υποταγμένους, Έτσι θα συνεχίσουμε, περνώντας στην αντεπίθεση για όλα όσα μας ανήκουν, για να επιβάλουμε το δίκιο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια