Κρήτη

7 τα κρούσματα κορωνοϊού στον Ο.Λ.Η

Στους χώρους του Οργανισμού θα πραγματοποιηθεί απολύμανση

Κλείνουν οι υπηρεσίες αύριο και την Δευτέρα

Συνολικά 7 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των rapid test.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, 5 ακόμη εργαζόμενοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊο.

Ωστόσο λόγω του ότι η διαδικασία ανίχνευσης covid έγινε μέσω rapid test, δόθηκε η οδηγία στους 5 εργαζόμενους να επισκεφθούν νοσοκομείο του Ηρακλείου και να υποβληθούν εκ νέου σε τεστ,  τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Σημειώνεται πως, αφότου βγουν τα αποτελέσματα των rapid test, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών των εργαζομένων που βρέθηκαν  θετικοί.

Επίσης όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του Ο.Λ.Η κ. Γιάννη Βαρδαβά, αποφασίστηκε αύριο και την Δευτέρα , οι υπηρεσίες να παραμείνουν κλειστές και να πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κτίριο του Ο.Λ.Η, οι εργαζόμενοι όπου είναι εφικτό να μπουν  σε καθεστώς τηλεργασίας ενώ οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν με τηλεφωνικά ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι λόγω των δύο νέων κρούσματων που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ώρες στον Ο.Λ.Η, όλο το προσωπικό του Οργανισμού υποβλήθηκε στην διαδικασία του rapid test μέσα από την οποία και τελικά διαγνώστηκαν 5 ακόμη άτομα θετικά στον συγκεκριμένο ιό.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΑΓΝΗ σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 56χρονος, ο πρώτος εργαζόμενος στον Ο.Λ.Η  που βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ σε καραντίνα στο σπίτι του νοσηλεύεται ο πρόεδρος των εργαζομένων του Ο.Λ.Η σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια