Κρήτη

Πόσοι νοσηλεύονται με κορωνοϊό - 3 νεκροί, μέχρι σήμερα, στην Κρήτη

Περισσότεροι από 10 οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στα Νοσοκομεία Ηρακλείου και Χανίων

Συνολικά, 11 άτομα νοσηλεύονταν με κορωνοϊό, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, στα νοσοκομεία του Ηρακλείου και στο νοσοκομείο Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) 5 άνθρωποι νοσηλεύονταν στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κορωνοϊού (ΜΑΚ), ενώ, σε επίπεδο Ηρακλείου, ακόμη 2 άτομα βρίσκονταν στην Πτέρυγα Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Συνολικά, δηλαδή, ο αριθμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό στα δύο Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης είναι 7 άνθρωποι.

Σε επίπεδο Χανίων, 4 άτομα νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην Κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Σημειώνεται πως μέχρι πρότινος, στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλευόταν ο ηλικιωμένος, ο οποίος, τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή.

Συμπερασματικά, σε ΠΑΓΝΗ, Βενιζέλειο και Νοσοκομείο Χανίων, νοσηλεύονται 11 άτομα με κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως, με το θάνατο του 93χρονου, χτες, στα Χανιά, οι νεκροί από κορωνοϊό στην Κρήτη, φτάνουν τους 3, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα: Πρόκειται για το θάνατο της Ελληνοαμερικανίδας, η οποία ήρθε στην Κρήτη με αεροδιακομιδή από τη Ρόδο, καθώς και για τον 42χρονο Γερμανό καθηγητή, ο οποίος εξέπνευσε στην αρχή της πανδημίας.

Σημειώνεται πως, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, τα καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη, σύμφωνα με την Ελληνική Κυβέρνηση, ανέρχονται στα 285.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια