Οι «ποντικοί»... μπούκαραν σε κατάστημα στην καρδιά του Ηρακλείο

Κρήτη
Οι «ποντικοί»... μπούκαραν σε κατάστημα στην καρδιά του Ηρακλείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε συλλήψεις

Κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην καρδιά του Ηρακλείου "έβαλαν στο μάτι" 5 άτομα, χθες Τρίτη .

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία  3 άνδρες και 2 γυναίκες, μπήκαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν κοσμήματα, αξίας 180 ευρώ.

Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου οι οποίοι τους εντόπισαν, ενώ σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ενώ σχηματίστηκε και  δικογραφία σε βάρος τριών  ημεδαπών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν άμεσα,  χθες  το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πέντε άτομα (3 άνδρες και 2 γυναίκες) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένοι αφαίρεσαν από κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 180 εύρο.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών  ημεδαπών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News