7η ΥΠΕ: Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό με δάγκωμα ποντικιού σε υπάλληλο

Κρήτη
7η ΥΠΕ: Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό με δάγκωμα ποντικιού σε υπάλληλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συνδικάτο οικοδόμων Ηράκλειου είχε φέρει στο προσκήνιο το περιστατικό

Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό που προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με αναφερόμενο δείγμα ζώου (δάγκωμα από ποντίκι) και το οποίο στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο ανακοίνωση η 7η ΥΠΕ.

«Αναφορικά με το περιστατικό που προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με αναφερόμενο δείγμα ζώου (δάγκωμα από ποντίκι) και το οποίο στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εντολής της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κας Μπορμπουδάκη Λένας θα διενεργηθεί Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό από τον κ. Αγαπίου Δημήτρη, Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και από τον κ. Τερζακη Κώστα, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Βενιζέλειο, για το νοσοκομείο.

Βασική προτεραιότητα και κύριο μέλημα της Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης είναι η καθημερινή, ασφαλέστερη και ορθότερη αλλά και η προς όφελος των πολιτών Υγειονομική περίθαλψη σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κυρίως με την απαιτούμενη ευαισθησία».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου «ο οικοδόμος αναγκάστηκε να φύγει από Αγία Βαρβάρα για να μεταβεί στο Βενιζέλειο που εκείνη την ημέρα εφημέρευε. Στα επείγοντα αφού τον ενημέρωσαν κι αυτοί για τη σοβαρότητα του περιστατικού, τού είπαν ότι ούτε εκεί έχουν τον απαραίτητο ορό. Η μόνη βοήθεια που του παρείχαν ήταν να του δώσουν την διεύθυνση εφημερεύον φαρμακείου ( για να μην τρέχει μέσα στη νύχτα).

Όταν ο άτυχος συνάδελφος πήγε στο εφημερεύον φαρμακείο (Ξηροπόταμος), ορός δεν υπήρχε και του είπαν ότι την άλλη μέρα ένα άλλο εφημερεύον φαρμακείο στο κέντρο της πόλης θα είχε ( θα είχε;).

Την άλλη μέρα ο συνάδελφος κατέβηκε στο Ηράκλειο, να αγοράσει τον ορό για να μην πεθάνει από λεπτοσπείρωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News