Κρήτη

Διανομή τροφίμων σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Είδη παντοπωλείου αναμένεται να διανεμηθούν στους δικαιούχους ΤΕΒΑ, όλης της Περιφέρειας Κρήτης, σε προγραμματισμένες ημερομηνίες για κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τρόφιμα όπως αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές και φασόλια, ενώ η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Συμπράξης Περιφέρειας Κρήτης.

 «Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019 – Περιφέρεια Κρήτης ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ με ημερομηνία έναρξης 27-07-2020.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Tη Δευτέρα 27/07/2020 θα παραλάβουν οι Π.Ε. Χανίων, Ρεθύμνης,
  • Την Τρίτη 28/07/2020 η Π.Ε. Λασιθίου,
  • Την Τετάρτη 29/07/2020 οι λοιποί φορείς της ΠΕ Ηρακλείου
  • Παράλληλα από Δευτέρα 27/07/2020 έως Παρασκευή 31/07/2020 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Συμπράξης Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλής της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελουμένους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους κατά την διαδικασία των διανομών στα σημεία διανομής, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοιού (COVID-19)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια