Η πρώτη νύχτα της εστίασης- εικόνα από όλη την Κρήτη

Κρήτη
Η πρώτη νύχτα της εστίασης- εικόνα από όλη την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εστίαση και η διασκέδαση ανέβασε ρολά και αυτό από μόνο του ως γεγονός είναι μια είδηση που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν σημείο αναφοράς αυτή την περίοδο και όμως είναι μια νέα πραγματικότητα στην εποχή του covid 19.Στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ της ΚΡΗΤΗ TV  ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV παρουσίασε σε απευθείας σύνδεση την πρώτη νύχτα της εστίασης και της διασκέδασης στα στέκια του Ηρακλείου, των Χανίων και του Ρεθύμνου ενώ φορείς του επισιτισμού και της εστίασης έθεσαν το πλαίσιο της λειτουργίας των καταστημάτων στην μετά την καραντίνα εποχή.

Η δημοσιογράφος Μαρία Σπουρδαλάκη σε απευθείας σύνδεση έκανε βόλτα στα μπαράκια ,τα μεζεδοπωλεία και τα καφέ καταγράφοντας την πρώτη νύχτα της διασκέδασης και της εστίασης στο Ηράκλειο. Παρόμοιες εικόνες μεταφέρθηκαν στους τηλεθεατές σε απευθείας σύνδεση από το Ρέθυμνο με την Στέλλα Μαθιουδάκη και από τα Χανιά με τον εικονολήπτη Αντώνη Ιγγλεζάκη.

Μετά από καιρό οι τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV είχαν την ευκαιρία να δουν τα πιο κεντρικά σημεία των κρητικών πόλεων να ζωντανεύουν μετά τις πρωτόγνωρες εικόνες της καραντίνας. Στις εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός η πρώτη μέρα κύλησε ομαλά με τον κόσμο να προσέρχεται με τάξη και προσοχή για τον πρώτο επίσημο καφέ αλλά και για τις πρώτες νυχτερινές εξορμήσεις του καλοκαιριού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News