«Κραυγή» από την Κρητικιά ηθοποιό, Έλια Βεργανελάκη, για το επίδομα των 800 €

Κρήτη
«Κραυγή» από την Κρητικιά ηθοποιό, Έλια Βεργανελάκη, για το επίδομα των 800 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δε ζητάμε το χειροκρότημά σας αφού θα πεθάνουμε», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Έλια Βεργανελάκη στο βίντεό της  

Ένα κείμενο – «κραυγή» για όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι δεν δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ, δημοσίευσε η Κρητικιά ηθοποιός, Έλια Βεργανελάκη, στο κανάλι της στο YouTube.

Όπως γράφει η Κρητικιά ηθοποιός, συνθέτις και casting director, με καταγωγή από τα Χανιά, στην περιγραφή του βίντεό της, με τίτλο «Οι καλλιτέχνες δεν είναι άνθρωποι»: «Μετά από έναν μήνα σε καραντίνα, κλεισμένη μες στο σπίτι στην Αθήνα, ξύπνησα και έγραψα αυτό το κείμενο και αποφάσισα να φτιάξω το βίντεο για να έχει ει δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση. Εύχομαι να είστε όλοι καλά, διασκεδαστές και μη, εύχομαι επίσης να αλλάξει κάτι και να μην χρειάζεται να ζητάμε εμείς οι καλλιτέχνες αυτής της χώρας τα αυτονόητα. Καλή δύναμη σε όλους!»

Στο βίντεό της, η Έλια, απευθύνεται στην κυβέρνηση και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δε ζητάμε το χειροκρότημά σας αφού πεθάνουμε. Δε θέλουμε να πεθάνουμε για να αναγνωριστεί η αξία μας». «Οι διασκεδαστές δεν έχουμε όνειρα, δεν είμαστε άνθρωποι, δεν ξέρουμε καν να βάζουμε την υπογραφή μας στα συμβόλαια που εσείς ετοιμάζετε. Ξυπνήσαμε μία ημέρα και είπαμε θέλουμε να γίνουμε διασκεδαστές για να πεινάσουμε. Ο διασκεδαστής δεν έχει άποψη, δεν πληρώνει φόρους αλλά ούτε δίδακτρα για να μάθει τη τέχνη του. (...) Αν δεν διευθετηθεί το θέμα της καταβολής των 800 ευρώ να μην δείτε ξανά ταινίες, τα βιβλία σας να καούν. Όχι τα σπίτια σας αλλά τα βιβλία σας. Τα σπίτια σας να σωθούν για να μείνετε εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό τους».

Δείτε το βίντεο:

(Με πληροφορίες από thecaller.gr)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News