Οι ήρωες με τις ποδιές!

Κρήτη
Οι ήρωες με τις ποδιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές τις μέρες που η ζωή μας έχει αλλάξει άρδην το μυαλό μας είναι στους ανθρώπους που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Εκτός από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη στον αγώνα τη διασφάλιση της υγείας και της  επιβίωσης όλων μας, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που με την καθημερινή παρουσία στο πόστο τους, εγγυώνται την ποιότητα της καθημερινότητας μας.

Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους στα super market. Από τους ανθρώπους που έχουν επιφορτιστεί με την τροφοδοσία των βασικών αναγκών μας. Είναι στο πόστο τους, μακρυά από τις οικογένειες τους και την ασφάλεια του σπιτιού τους και φροντίζουν ώστε εμείς να έχουμε απρόσκοπτη πρόσβαση σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας, ατομική υγιεινής και ότι άλλο χρειαζόμαστε ώστε η ζωή μας να μην διαταραχθεί περισσότερο.

Τα Super Market Χαλκιαδάκης, με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση είπε το δικό της μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της, που στηρίζουν τα δεκάδες καταστήματα και εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πελάτες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News