Promo του Alpha στους «Ήρωες» της «ΚΡΗΤΗ TV»

Κρήτη
Promo του Alpha στους «Ήρωες» της «ΚΡΗΤΗ TV»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Aντώνης Σρόιτερ προέβαλε απόσπασμα της εκπομπής που έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια

Εκτενή αναφορά στην εκπομπή «Ήρωες» της «ΚΡΗΤΗ TV» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο έκανε ο γνωστός άνκορμαν του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, μέσα από τη δική του δημοσιογραφική εκπομπή «Αυτοψία». Αφορμή στάθηκε το συγκλονιστικό επεισόδιο που θα προβληθεί από την «ΚΡΗΤΗ TV» στις 17 Μαρτίου 2020 και αφορά τις τελευταίες στιγμές του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος τον Μάιο του 2006.

Ο γνωστός δημοσιογράφος χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο της εκπομπής «Ήρωες» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, που έχει ήδη αρχίσει να συζητείται, καθώς αναμένεται να ακουστούν για πρώτη φορά μαρτυρίες συναδέλφων του αδικοχαμένου πιλότου για το σκηνικό έντασης που είχε - και έχει - διαμορφωθεί με τους Τούρκους πιλότους πάνω από το Αιγαίο. Πόσο κοντά βρεθήκαμε σ’ ένα ακόμα δυστύχημα; Τι επικράτησε τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας; Μια έρευνα που θα συγκλονίσει.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και την εκπομπή «Ήρωες», που για δεύτερη σεζόν έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των Κρητικών τηλεθεατών με την πλούσια θεματολογία, τις έρευνες και τις καθηλωτικές αλλά πάντα πραγματικές ανθρώπινες ιστορίες. Καλή συνέχεια λοιπόν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News