Απολογούνται την Παρασκευή για τα κλεμμένα πρόβατα

Κρήτη
Απολογούνται την Παρασκευή για τα κλεμμένα πρόβατα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήραν προθεσμία οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Παρασκευή έλαβαν οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν προχθές στη Μεσαρά κατηγορούμενοι - μεταξύ άλλων - για ζωοκλοπή. Πρόκειται για τέσσερις ντόπιους ηλικίας 20, 24, 25 και 52 ετών. Οι εν λόγω συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους κακουργηματικές διώξεις.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους δικηγόρους τους, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί. Μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι. Ας σημειωθεί ότι τη χθεσινή ημέρα βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο αρκετοί οικείοι των κατηγορουμένων προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Υπενθυμίζεται ότι οι “4” συνελήφθησαν μαζί με ακόμη 4 άτομα σε περιοχές του δήμου Γόρτυνας και του δήμου Φαιστού για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί όπλων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων». Η Αστυνομία σχημάτισε, επιπλέον, δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής στους τέσσερις που οδηγήθηκαν χθες στα Δικαστήρια: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι εν λόγω κατηγορούμενοι είναι οι δράστες ζωοκλοπής 150 προβατοειδών που είχε σημειωθεί στις 28 Αυγούστου του 2018 από ποιμνιοστάσιο 34χρονου σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News