Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Σολδάτου: Η παρουσία σας κάνει τον πατέρα μου να «χαμογελά»

Κρήτη
Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Σολδάτου: Η παρουσία σας κάνει τον πατέρα μου να «χαμογελά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Κώστα Σολδάτου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την Αστυνομία στην Κρήτη, την οικογένειά του, τους φίλους αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν.

Το μνημόσυνο τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια, που ήταν ασφυκτικά γεμάτος από συγγενείς και φίλους που έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη του.

Κόσμος πολύς και στο προαύλιο, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το μήνυμα που διάβασε η μεγάλη του κόρη Σοφία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πάντα σε χαρακτήριζε η ευγένεια και ο σεβασμός! Όπως λοιπόν σήμερα θα επιθυμούσες, νιώθω την ανάγκη εκ μέρους της μητέρας μου αλλά και της αδελφής μου, αλλά κυρίως εκ μέρους εσένα, μπαμπά, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που σήμερα με την παρουσία σας τιμάτε τη μνήμη του πατέρα μου! Είναι μια δύσκολη μέρα, που μας δίνει όμως δύναμη να μάθουμε να ζούμε χωρίς τη δική σου παρουσία, έχοντας πάντα την αγάπη σου στην καρδιά μας! Το κενό είναι μεγάλο, όμως η δική σας παρουσία σήμερα κάνει τον υπέροχο πατέρα μου να χαμογελά από εκεί ψηλά! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!».

Πάντως μαθαίνω και ο Δήμος Μυλοποτάμου έχει λάβει πρωτοβουλία να τιμήσει τον Κώστα Σολδάτο, καθώς ήταν γαμπρός στην περιοχή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δώσουν το όνομά του σε δρόμο του Περάματος.

Ο Κώστας Σολδάτος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Είχε διατελέσει διοικητής της Ασφάλειας στο Ηράκλειο, αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου, ενώ έφερε τον βαθμό του υποστρατήγου εν αποστρατεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News