40 ημέρες χωρίς τον Μιχάλη Κοκκινάκη που «έσβησε» στο αυτοκίνητό του πέφτοντας στο λιμάνι της Ρόδου

Κρήτη
40 ημέρες χωρίς τον Μιχάλη Κοκκινάκη που «έσβησε» στο αυτοκίνητό του πέφτοντας στο λιμάνι της Ρόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Κυριακή στο Σκαλάνι θα τελεστεί το μνημόσυνο για τον επιχειρηματία

40 ημέρες συμπληρώνονται από τον αδόκητο χαμό του 62χρονου Κρητικού, Μιχάλη Κοκκινάκη, ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος, στις 20 Νοεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στο λιμάνι της Ακαντιάς της Ρόδο, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πνιγεί...

Με τον πόνο να έχει ριζώσει στις καρδιές τους, και την θλίψη βαθιά χαραγμένη στις ψυχές τους, τα μέλη της οικογένειάς του, την ερχόμενη Κυριακή στις 8.30 το πρωί, καλούν φίλους, συγγενείς και όλους όσοι ήξεραν τον επιχειρηματία, να παρευρεθούν στο  μνημόσυνο που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι Ηρακλείου.

Το νήμα της ζωής κόπηκε με τραγικό τρόπο για τον Κρητικό επιχειρηματία που ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο του, στις 20 Νοεμβρίου.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα, στο λιμάνι της Ακαντιάς, στη Ρόδο.

Ο 62χρονος Κρητικός επέβαινε σε αυτοκίνητο. Όπως ανέφεραν τότε αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το όχημα που οδηγούσε ο Μιχάλης Κοκκινάκης να κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μόλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή.

Όπως όλα δείχνουν, δεν έγινε σωστός υπολογισμός, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα η οποία και δυστυχώς μετατράπηκε σε υγρό τάφο για τον άτυχο επιχειρηματία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News