Χριστούγεννα παρέα με την ΚΡΗΤΗ TV!

Κρήτη
Χριστούγεννα παρέα με την ΚΡΗΤΗ TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα θα δείτε στην ΚΡΗΤΗ TV τις ημέρες των Χριστουγέννων

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, το κορυφαίο κανάλι των Κρητικών, σας κρατάει συντροφιά με την πιο όμορφη παρέα.

Εορταστικές εκπομπές, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, ταινίες και φυσικά ενημέρωση, μόνο στην ΚΡΗΤΗ TV!

Αυτά τα Χριστούγεννα, θα τα περάσουμε παρέα με την ΚΡΗΤΗ TV!

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

«Καλό Μεσημέρι» - 15:00

Παραμονή Χριστουγέννων με το Καλό Μεσημέρι και την Ιωάννα Μαλέσκου!

Το καθημερινό τηλεοπτικό ραντεβού με την μεσημεριανή σας συνήθεια σε κλίμα… εορταστικό.

Καλεσμένοι νέοι που κυνήγησαν τα όνειρα τους στο χώρο της μαγειρικής , της υψηλής ραπτικής αλλά και κάνοντας τον γύρο του κόσμου. Μουσική, κέφι και χορός με το συγκρότημα του Μάνου Μακρόπουλου να συντροφεύει τις μουσικά τις καλύτερες ευχές για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!

«Η ΚΡΗΤΗ ΤV θυμάται» - 21:45

Παραμονή Χριστουγέννων, μείνετε συντονισμένοι στην ΚΡΗΤΗ TV, για να θυμηθούμε στιγμές χριστουγεννιάτικες γεμάτες από μουσική!

Τα Χριστούγεννα του 2005 η εκπομπή «Άρωμα Κρήτης», με την Αριστέα Καλογρίδη, είχε παρουσιάσει το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημα του λαουτίστα Δημήτρη Παπαδάκη. Στο πλατό της εκπομπής είχαν φιλοξενηθεί γνωστοί καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο cd στήνοντας ένα αξέχαστο εορταστικό σκηνικό με μελωδίες αγαπημένες και τραγούδια.

Η εκπομπή «Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται» γιορτάζει μαζί με τους Δημήτρη Παπαδάκη, Γιώργο Παπαδάκη, Γιάννη Πετσάκη, Μιχάλη Πετσάκη, Μανώλη Αλεξάκη, Στέφανο Μεσσαριτάκη, Γιώργο Λεκάκη, Βαγγέλη Πυθαρούλη.

«Χριστούγεννα Μαζί» - 22:45

Την παραμονή των Χριστουγέννων θα τη γιορτάσουμε μαζί!

Την ξεχωριστή αυτή ημέρα θα σας κρατήσουμε συντροφιά, σε μια γνήσια Κρητική παραδοσιακή γιορτή, όπου η οικοδέσποινα Ευγενία Σουλιωτάκη υποδέχεται φρέσκα, λαμπερά πρόσωπα και ταλαντούχους, ξεχωριστούς καλεσμένους.

Στο εστιατόριο «Ροδακινιες», μαζί, θα χορέψουμε με την Σχολή Παραδοσιακών Χορών «Αορείτες», θα τραγουδήσουμε με τα συγκροτήματα του Γιώργου Ξυλούρη - Καντρή και του Αριστομένη Μιχαλάκη και θα απογειώσουμε την διάθεσή μας σε κλίμα εορταστικό!

https://www.youtube.com/watch?v=Yi5cdng1Qhg?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου

«Χριστούγεννα στον Πύργο» - 17:50

Το «Έλα Κοντά» φέτος γιορτάζει τα Χριστούγεννα στον Πύργο Μονοφατσίου με τους εγκάρδιους ανθρώπους του να μας στέλνουν τις πιο γλυκές ευχές για χαρούμενα μα πάνω από όλα γεμάτα αγάπη Χριστούγεννα!

Ο Δήμαρχος Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης μας καλωσορίζει, ενώ ο πατέρας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (ο Λύβιος) μας δίνει το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων! Μια μικρή παρέα από το χωριό μας υποδέχεται με κάλαντα, ενώ η κ. Κυριακή ξυπνά μνήμες με ήθη και έθιμα Χριστουγέννων! Οι «Μελίτακες» μας ξεναγούν στο δασάκι τους, παρέα με παιδικές φατσούλες  και μαγειρεύουν μέσα στη φύση!

Ένας από τους πιο παλιούς λυράρηδες της Κρήτης μας, που συνεχίζει απτόητος μέχρι σήμερα με πάθος να διδάσκει την λύρα του, είναι ο δάσκαλος Ζαχαρίας Μελεσσανάκης με το συγκρότημα του και ο Όμιλος Παπαδόκωστας απογειώνει την διασκέδαση μας στα ύψη!

Ιστορία, Θέατρο, Πολιτισμός, Εργαστήρια, Επαγγέλματα προς εξαφάνιση, Ξεχασμένοι Κρητικοί Χοροί, Βουνά, Φαράγγια, Κρήνες, Γαστρονομία, Φύση, Μουσική και Ωραίοι Άνθρωποι, αυτή η εκπομπή τα έχει όλα!

Μη χάσετε τα «Χριστούγεννα στον Πύργο», με την Αναστασία Μπιτζιλέου!

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της ΣΟΝΕ, για καλό σκοπό - 00:30

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο διοργάνωσε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συναυλία Αγάπης με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ).

Πάνω από 1500 θεατές απόλαυσαν στην κατάμεστη Αίθουσα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την μουσική πανδαισία αποτελούμενη από Νέους μουσικούς οι οποίοι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα αλλά και των χορωδιών και τραγουδιστών που έσπευσαν να πλαισιώσουν με τις αγγελικές φωνές τους την όλη εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά τα οποία μένουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου κα Ζωή Δανιηλίδου, αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης στα παιδιά του Φιλύρου και εν συνεχεία  επιβράβευσε και ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του ΔΣ του Χωριού, τους συμμετέχοντες (Ορχήστρα - Χορωδία - Σολίστ) για την μουσική προσφορά τους. Επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Χωριού κ. Λουκάς Ίσαρης τόνισε σε δήλωσή του, πως τέτοιες Άγιες ημέρες, τέτοιες προσπάθειες μόνο όταν είναι συλλογικές και με κοινό στόχο και σκοπό, είναι επιτυχημένες.

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Με τη στήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου

«Βραδινές Ιστορίες» - 22:50

Πέμπτη βράδυ και ο Στέλιος Ζερβός, δέκα λεπτά πριν τις έντεκα, με γιορτινή διάθεση, συνομιλεί με την Ελευθερία Μουλουδάκη, μέλος των Γιατρών του Κόσμου.

Την απόφασή της για συμμετοχή στις αποστολές των Γιατρών του Κόσμου, η Ελευθερία την πήρε νωρίς. Ο εθελοντισμός και η παραμονή της δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, της άλλαξαν  τη ζωή. 

Νύχτα Γιορτής και η γιατρός Ελευθερία Μουλουδάκη μας μιλάει για «θαύματα»… Όσο  υπάρχουν άνθρωποι. Μια σπάνια  εξομολόγηση στις «Βραδινές Ιστορίες»!

https://www.youtube.com/watch?v=qKgghwp3tX8?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

«Shopgirl» - 00:00

Η Μίραμπελ ζει στο Λος Αντζελες, μία ζωή μισή και... μοιρασμένη.

Από τη μία, πωλήτρια γαντιών σε πολυτελές κατάστημα του Μπέβερλι Χιλς κι από την άλλη εκκολαπτόμενη ζωγράφος έργων που δεν έχουν βγει ποτέ από την πόρτα του διαμερίσματός της. Από τη μία, η σχέση με τον νεαρό, άφτιαχτο και... εναλλακτικό μουσικό κι από την άλλη, το επίμονο φλερτ του ώριμου, επιτυχημένου και ευκατάστατου κυρίου που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

Ήρθε η ώρα η Μίραμπελ να αφήσει πίσω της το δειλό κοριτσάκι που ήξερε! Τώρα, πρέπει να γίνει μία ώριμη γυναίκα και να αποφασίσει η ίδια για τη δική της ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News