Κρήτη

Η Χ. Καμνάκη για το 3ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

«Tα ρομποτάκια της Κρήτης» ξανακτυπούν

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης ROBOTIC & SCIENCE ACADEMY διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο και μοναδικό ετήσιο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & STEAM στο νησί μας, στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, όπως είπε στον 98.4 η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Χαρά Καμνάκη.

Το φεστιβάλ είναι μια μη κερδοσκοπική δράση του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης και έχει σαν στόχο την επαφή της νέας γενιάς, των εκπαιδευτικών και γενικότερα του κοινού της Κρήτης με την Εκπαιδευτική Ρομποτική, τις Νέες Τεχνολογίες, τις Θετικές Επιστήμες, το S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, Arts, Math), την νεανική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία και γενικότερα την Βιωματική μάθηση στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Φέτος το Φεστιβάλ αγκαλιάζει και στηρίζει όλη η Κρήτη, και μπορεί πλέον να έχει τη μοναδικότητα που του αρμόζει.

Αρωγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός INTESO και η UNESCO. Επίσης τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, των Δήμων Μαλεβιζίου , Χερσονήσου, Ανωγείων και του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Candia.

Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας ο Όμιλος ΚΡΗΤΗ TV.

Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος τιμώμενη περιοχή είναι η Περιφέρεια Μακεδονίας με τον Δήμο Σερρών να αγκαλιάζει και να στηρίζει με την αιγίδα του και να εκπροσωπείτε στο 3ο φεστιβάλ.

Φυσικά , για να φτάσει στο φετινό μέγεθος και τις συμμετοχές με τα απίστευτα εργαστήρια που θα παρουσιαστούν, το Φεστιβάλ χαίρει της στήριξης ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, αφού συνεισφέρουν όλοι, ιδιώτες και επαγγελματίες, με εθελοντική προσφορά και πολύ μεράκι στο να γίνει κάτι τόσο πλούσιο και μοναδικό στον τόπο μας, όπως Η Χαρά Καμνάκη επισημαίνει.

Το φεστιβάλ θα είναι ανοικτό στο κοινό το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια