Ο καιρός στην Κρήτη: Γιατί είναι πλέον ιδανικός για βουτιές και εξορμήσεις;

Κρήτη
Ο καιρός στην Κρήτη: Γιατί είναι πλέον ιδανικός για βουτιές και εξορμήσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδανικό καιρός για κολύμπι αύριο στην Κρήτη

Με καλό καιρό αναμένεται να προσέλθουν αύριο στις κάλπες οι Κρητικοί, στους δήμους που διεξάγονται επαναληπτικές εκλογές.

Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση εξ’ αιτίας των νεφώσεων που θα κάνουν την εμφάνιση τους κατά τόπους ενώ η μεταφορά σκόνης θα διατηρήσει την θολότητα στην ατμόσφαιρα.

Οι νεφώσεις που έκαναν ήδη την εμφάνιση τους σε πολλές περιοχές του νησιού θα έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα, ενώ από τις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να αποκατασταθεί ένα πιο καλοκαιρινό σκηνικό.

Πότε «φεύγει» η σκόνη;

Η μεταφορά σκόνης που ήδη προκαλεί θολότητα στην ατμόσφαιρα αναμένεται να διατηρηθεί και αύριο, σε ανεκτά όμως επίπεδα, ενώ από την Δευτέρα προβλέπεται να υποχωρήσει.

Η όποια αστάθεια στις καιρικές συνθήκες της Κρήτης δεν θα διαρκέσει για πολύ και, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα, η εισβολή θερμών αέριων μαζών από τα τέλη της εβδομάδας που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία, αναμένεται να αποκαταστήσει ένα απόλυτα καλοκαιρινό κλίμα.

Ανέβηκε η θερμοκρασία του νερού

Σημειώνεται, πάντως, πως ο καιρός πάντως θα είναι ιδανικός για κολύμπι μιας και η θερμοκρασία του νερού έχει ανέβει σημαντικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News