Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή των εκλογών

Κρήτη
Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή των εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο των εκλογών στην Κρήτη

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο των εκλογών 25 και 26 Μαΐου 2019, με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.

Ο χάρτης του meteo, που ακολουθεί δίνει την πρόγνωση θερμοκρασίας και φαινομένων το μεσημέρι του Σαββάτου 25/05.

Όπως διακρίνεται και στον χάρτη, οι μέγιστες θερμοκρασίες το Σάββατο θα κυμανθούν από 22 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Και αύριο στην Κρήτη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες γεγονός που σημαίνει ότι οι εκλογείς με σύμμαχο τον καλό καιρό θα πάνε να ψηφίσουν.

Η θερμοκρασία στις 4 μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης

Την Κυριακή, στο Ηράκλειο ενδεικτικά στις 12 το μεσημέρι, ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 27 βαθμούς Κελσίου, στο Ρέθυμνο στους 26 βαθμούς, στα Χανιά στους 25 βαθμούς και στον Άγιο Νικόλαο στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης σε άλλες περιοχές της Κρήτης , ενδεικτικά  στην Ιεράπετρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί τους 25 βαθμούς Κελσίου, στο Σπήλι Ρεθύμνου στους 24 βαθμούς Κελσίου, στην Γέργερη Ηρακλείου στους 26 βαθμούς, στο Τυμπάκι στους 25 βαθμούς και στις Μοίρες στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης στο Τζερμιάδο στους 22 βαθμούς Κελσίου, στην Πρέβελη Ρεθύμνου στους 25 βαθμούς και στην Παλαιόχωρα Χανίων στους 24 βαθμούς Κελσίου.

 Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα την Κυριακή

Την Κυριακή 26/05 θα επικρατήσουν νεφώσεις, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου (Χάρτης 2, αριστερά). Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ (Χάρτης 2, δεξιά). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News