Απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού, οδήγησαν στην σύλληψη του

Κρήτη
Απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού, οδήγησαν στην σύλληψη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον της δικαιοσύνης

Ένας 59χρονος άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου το πρωί της Παρασκευής .

Σε βάρος  εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, του Γ΄Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, για τις πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας εμπρησμού και της οπλοχρησίας.

Η σύλληψη αφορά υπόθεση του 2015 τότε που ο συγκεκριμένος άντρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται να είχε επιτεθεί σε άλλο άτομο με αιχμηρό αντικείμενο και ακολούθησε απόπειρα αυτοκτονίας του ίδιου.

Ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετα από καταγγελία και ενημέρωση της αστυνομίας που πρόλαβε και έφθασε έγκαιρα στο σημείο και έσωσε τον 55χρονο τότε άντρα, ο οποίος και επιχείρησε προηγουμένως να βάλει φωτιά παρουσία των αστυνομικών στο διαμέρισμα όπου και βρισκόταν. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (10.05.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, του Γ΄Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, για τις πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας εμπρησμού και της οπλοχρησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News