Όλα όσα επιθυμείτε να γνωρίζετε για τις εξαγωγές

Κρήτη
Όλα όσα επιθυμείτε να γνωρίζετε για τις εξαγωγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τις εξαγωγές σε Ηράκλειο και Χανιά

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) διοργανώνουν δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις την Τετάρτη 10 Απριλίου και την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στην αίθουσα “Καστελλάκη” του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9), και στα Χανιά, στην αίθουσα “Δ. Γαγάνης” του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4), αντίστοιχα.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση για τη χρηματοδότηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων μέσω των εργαλείων που παρέχει ο ΟΑΕΠ, την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων και το Πρόγραμμα “Εξωστρέφεια”.

Εκπρόσωποι της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Ηράκλειο και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στα Χανιά θα παρουσιάσουν τα Προγράμματα “Υποστήριξης της εξωστρέφειας των τραπεζικών ιδρυμάτων μέσω του ΟΑΕΠ”.

Τέλος, θα γίνει παρουσίαση του Προγράμματος “Υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών της EBRD”.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (τηλ. 2810/343.458, [email protected]). Υπεύθυνη είναι η κ. Λιάνα Τσουπάνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News