Γεωργία Μηλάκη και Μανώλης Βασιλάκης στο «Ελεύθερο Σημείο»

Κρήτη
Γεωργία Μηλάκη και Μανώλης Βασιλάκης στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γιατρός ογκολόγος και ο έμπειρος αυτοδιοικητικός εκθέτουν το όραμά τους για την Κρήτη και το Ηράκλειο

Δύο πρόσωπα που θα κριθούν στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών παρουσιάζει απόψε στις 22:15 η εκπομπή Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα μεταδοθεί από την Κρήτη TV.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής φιλοξενείται η γιατρός ογκολόγος Γεωργία Μηλάκη που αποτελεί new entry (νέα είσοδο) στην Αυτοδιοίκηση και κατέρχεται στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ένας πολύ έμπειρος αυτοδιοικητικός εκθέτει το όραμά του ως ένας από τους 10 υποψηφίους δημάρχους στο Ηράκλειο.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας Μανώλης Βασιλάκης έχει ζήσει τις πιο πολλές εκλογικές διαδικασίες στο Δήμο Ηρακλείου από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του ενώ ανοίγει για χάρη της εκπομπής το πολύτιμο αρχείο του φέρνοντας για πρώτο φορά στο φως ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο για την πόλη!

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV, στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News