Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις «Αντιθέσεις»

Κρήτη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις «Αντιθέσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα αποκάλυψε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» στο Γιώργο Σαχίνη

Με βολές κατά κυβέρνησης Τσίπρα και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσής Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μια σειρά θεμάτων της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.

Η πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας” ανέφερε στο Γιώργο Σαχίνη ότι το κόμμα της θα μετέχει στις Ευρωεκλογές, ζητώντας από τους πολίτες να τους εμπιστευτούν και να συστρατευτούν μαζί τους.

Δριμεία ήταν η κριτική της κ. Κωνσταντοπούλου αναφορικά με το καλοκαίρι του 2018 και την Κυβέρνηση.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Στις 21 Αυγούστου όχι μόνο δεν τελείωσαν τα μνημόνια, αλλά εισήρθαμε σε μία εποχή ακόμη πιο σκοτεινή. Μπορεί αυτή η περίοδος να μη βαφτίζεται “μνημόνιο”, όμως στην ουσία είναι “καραμνημόνιο” έχει όλους του μηχανισμούς επιβολής και υποδούλωσης των πολιτών.

Οι σημερινοί κυβερνώντες αποδείχτηκαν οι χειρότεροι των χειρότερων μνημονιακών…

Το καλοκαίρι στο Μάτι κάηκαν και πνίγηκαν 100 άνθρωποι, γιατί η Κυβέρνηση αντί να ασχολείται με τους πολίτες και την προστασία της ζωής, της υγείας, της περιουσίας τους, ασχολείτο με το πώς θα εξυφάνει το προφίλ του Τσίπρα και το πώς μας έβγαλε από τα μνημόνια. Εγκατέλειψαν τους πολίτες να καούν ζωντανοί, όπως δεν παθαίνει ένας άνθρωπος ούτε στον πόλεμο.»

Πάντως, η κριτική της δεν περιορίστηκε μόνο στην Κυβέρνηση, όπως ανέφερε για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ο καλύτερος σύμμαχος του Τσίπρα είναι ο Μητσοτάκης και ο καλύτερος σύμμαχος του Μητσοτάκη είναι ο Τσίπρας. Ο ένας κάνει δουλειά για τον άλλο και μαζί αποσκοπούν στο να “χτίσουν” ένα νέο δικομματισμό και δυστυχώς, υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που “παίζει” αυτό το παιχνίδι.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Μητσοτάκης ενώ όφειλε και πρόταση μομφής να καταθέσει και κοινοβουλευτικό δημοψήφισμα να ζητήσει και ενέργειες να κάνει για την ακύρωση, όχι απλώς δεν έκανε, αλλά τώρα προειδοποιεί ότι, δήθεν, δεσμεύεται από τη Συμφωνία και θα την εφαρμόσει.

Οι πολίτες δε θέλουν ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Πάντα, η επιλογή είναι ποιος είναι ο χειρότερος.»

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την εξωτερική πολιτική δήλωσε:

«Είμασταν η μόνη παράταξη που διαφωνούσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τα Εθνικά Θέματα αφορούν το λαό και ήταν δεδομένο ότι μία Κυβέρνηση - εντολοδόχος, ήταν δεδομένο ότι θα συνήπτε Συμφωνία επιβλαβή για τα Εθνικά Συμφέροντα, όπως και έκανε. Η Συμφωνία πρέπει να ακυρωθεί και ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για να προβούμε σε ακύρωση.

Από την άλλη ο τρόπος που ασκείται η εξωτερική πολιτική από πρόσωπα ανίκανα, αστοιχείωτα και αδίστακτα, ήδη βάζει τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες. Ο Τσίπρας και ο Παυλόπουλος “στρώνουν το χαλί” στον Ερντογάν να ανοίγει όλα τα κλειστά θέματα.», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News