«Ελεύθερο σημείο» απόψε με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Κρήτη
«Ελεύθερο σημείο» απόψε με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην χάσετε την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV με τον Λευτέρη Συμβουλάκη

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη που κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας φιλοξενεί η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα μεταδοθεί απόψε στις 22:15 από την ΚΡΗΤΗ TV.

O Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης θα κληθεί να «φωτίσει» όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την υποψηφιότητά του, να αναφερθεί στο θέμα του ΒΟΑΚ που έγινε αφορμή για να ξεσπάσει η πρώτη προεκλογική κόντρα στην Περιφέρεια Κρήτης και να ξεδιπλώσει το όραμά του για το νησί.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την ΚΡΗΤΗ ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Απόψε Πέμπτη και κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News