Αποκαλυπτικός και αιχμηρός ο Σωκράτης Φάμελλος στις «Αντιθέσεις»

Κρήτη
Αποκαλυπτικός και αιχμηρός ο Σωκράτης Φάμελλος στις «Αντιθέσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκ βαθέων συνέντευξη στον Γιώργο Σαχίνη

Ότι η Κυβέρνηση έκανε αρκετά λάθη αλλά ότι κατάφερε περισσότερα από αυτά που περίμενε μέσα σε καιρό κρίσης τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος που υποστήριξε ότι οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της θητείας, τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών διευκρινίζοντας ότι το πρόβλημα το έχει η αντιπολίτευση που σήμερα διαφωνεί ενώ αυτές τις αρχές υποστήριζε όταν ήταν κυβέρνηση εξηγώντας γιατί ο κίνδυνος να μην περάσει η Συμφωνία έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τα συμφέροντα της χώρας.

Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε ότι οι συνεργασίες και οι συνεννοήσεις είναι όχι απλά θεμιτές αλλά απαραίτητες σε μια λογική μακριά από το δίπολο κεντροδεξιά και κεντροαριστερά αλλά δίπολο μεταξύ προόδου και συντήρησης, ενώ απαντώντας στην Φώφη Γεννηματά σημείωσε με νόημα ανέφερε ότι εκείνοι συνεργάστηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά και ταυτίστηκαν με το παλιό που έφερε σε αδιέξοδο τη χώρα.

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο της Novartis διευκρινίζοντας ότι είναι χρέος της κυβέρνησης να φέρει στο φως τέτοιες υποθέσεις που καλλιέργησαν την διαπλοκή στη χώρα και πάντως όπως είπε δεν έχουν σχέση με ένα προεκλογικό κλίμα που προσπαθεί να περάσει η αξιωματική αντιπολίτευση και να μειώσει τις συνέπειες των όσων οδήγησαν την Ελλάδα σε οικονομικό μαρασμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News