default-image

Με... αδέσποτη σφαίρα στον ώμο του πέρασε την Πρωτοχρονιά ένας Κρητικός

Κρήτη
Με... αδέσποτη σφαίρα στον ώμο του πέρασε την Πρωτοχρονιά ένας Κρητικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έζησε εφιαλτικές στιγμές όταν σφαίρα τον κάρφωσε στον ώμο του.

Η φράση  «Είχε τύχη βουνό» φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση ενός Ηρακλειώτη που από τη μία στιγμή στην άλλη δέχτηκε σφαίρα από το… πουθενά.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την έλευση του νέου έτους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος ενώ κατέβαινε από το αυτοκίνητο του για να πάει στο σπίτι του , ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στον ώμο του και άρχισε να αιμορραγεί.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο που εφημέρευε και εκεί αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε χωρίς να του αφαιρεθεί η σφαίρα που είχε δεχτεί από πυροβόλο όπλο.

"Ο τραυματίας ήρθε στο νοσοκομείο μας και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες . Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να παραμείνει για νοσηλεία και αναχώρησε περιπατητικός, όπως άλλωστε έφθασε στο ΠΑΓΝΗ", ανέφερε στο neakriti.gr ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης.

Η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό και έχουν ξεκινήσει έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ σε κάθε περίπτωση ο 57χρονος σίγουρα θα έχει να θυμάται για αρκετό καιρό το συγκεκριμένο περιστατικό αφού στάθηκε πάρα πολύ τυχερός.

Αν μη τι άλλο στην σκέψη, η σφαίρα να είχε καρφωθεί σε άλλο σημείο του σώματος του, προκαλεί  τρόμο τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του που από την μία στιγμή στην άλλη έζησε εφιαλτικές στιγμές βλέποντας τον δικό της άνθρωπο να αιμορραγεί εξαιτίας μιας σφαίρας που παραμένει μέχρι και τώρα στο σώμα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News